بزرگترین وبلاگ دانلود و ارائه مقالات رشته کامپیوتر
دانلود پروژه های رشته کامپیوتر و ویژوال بیسیک

چكيده

حملات واپس زني سرويس به ھکر اجازه نمیدھد که به سیستم دسترسي پیدا نمايد و به ھکر اجازه میدھد تا از دسترسي صحیح ودرست کاربران به سیستم ممانعت به عمل آورد . در حالي که به طور تکنیکي زيبا نمیباشند حملات داس به طور

شديد روي شرکت يا سازمان تاثیر میگذارد و دفاع ھاي نسبتا مھمي را میسازند. اين حملات در دو گروه عمده قرار میگیرد :

1- متوقف سازي سرويس و تخلیه منابع. ھر يک از اين طبقات حمله میتوانند به طور محلي يا از طريق شبکه آغاز شوند.

2- تکنیک ديگر داس تخلیه منابع از لحاظ محلي میباشد. حملات در اين قلمرو شامل پر نمودن جدول فرآيند استفاده از کل سیستم فايلي يا تخلیه اتصالات ارتباطات خروجي میباشد.

 

كلمات كليدي

 DOS Attack& D.DOS – پروتکل TCP -  SYN flood- Land Attack-  Smurf Attack- Teardrop Trinoo Attack Stacheldraht Attack =

 


1- مقدمه

قصد داریم تا طی چند مقاله با نوعی از حمله به نام DoS آشنا شویم که مخفف عبارتDenial-of-Service  یا عدم پذیرش سرویس است. همانطور که در روش های معمول حمله به کامپیوترها اشاره مختصری شد، این نوع حمله باعث از کارافتادن یا مشغول شدن بیش از اندازه کامپیوتر می شود تا حدی که غیرقابل استفاده می شود. در بیشتر موارد، حفره های امنیتی محل انجام این حملات است و لذا نصب آخرین وصله های امنیتی از حمله جلوگیری خواهند کرد. شایان گفتن است که علاوه بر اینکه کامپیوتر شما هدف یک حمله DoS قرار می گیرد، ممکن است که در حمله DoS علیه یک سیستم دیگر نیز شرکت داده شود. نفوذگران با ایجاد ترافیک بی مورد و بی استفاده باعث می شوند که حجم زیادی از منابع سرویس دهنده و پهنای باند شبکه مصرف یا به نوعی درگیر رسیدگی به این تقاضاهای بی مورد شود و این تقاضا تا جایی که دستگاه سرویس دهنده را به زانو در آورد ادامه پیدا می کند. نیت اولیه و تأثیر حملات DoS جلوگیری از استفاده صحیح از منابع کامپیوتری و شبکه ای و از بین بردن این منابع است. [1]

      علیرغم تلاش و منابعی که برای ایمن سازی علیه نفوذ و خرابکاری مصروف گشته است، سیستم های متصل به اینترنت با تهدیدی واقعی و مداوم به نام حملات DoS مواجه هستند. این امر بدلیل دو مشخصه اساسی اینترنت است:

1-1-    منابع تشکیل دهنده اینترنت به نوعی محدود و مصرف شدنی هستند.

زیرساختار سیستم ها و شبکه های بهم متصل که اینترنت را می سازند، کاملاً از منابع محدود تشکیل شده است. پهنای باند، قدرت پردازش و ظرفیت های ذخیره سازی، همگی محدود و هدف های معمول حملات DoS هستند. مهاجمان با انجام این حملات سعی می کنند با مصرف کردن مقدار قابل توجهی از منابع در دسترس، باعث قطع میزانی از سرویس ها شوند. وفور منابعی که بدرستی طراحی و استفاده شده اند ممکن است عاملی برای کاهش میزان تاثیر یک حمله DoS باشد، اما شیوه ها و ابزار امروزی حمله حتی در کارکرد فراوان ترین منابع نیز اختلال ایجاد می کند.

1-2-  امنیت اینترنت تا حد زیادی وابسته به تمام عوامل است.

حملات DoS معمولاً از یک یا چند نقطه که از دید سیستم یا شبکه قربانی عامل بیرونی هستند، صورت می گیرند. در بسیاری موارد، نقطه آغاز حمله شامل یک یا چند سیستم است که از طریق سوءاستفاده های امنیتی در اختیار یک نفوذگر قرار گرفته اند و لذا حملات از سیستم یا سیستم های خود نفوذگر صورت نمی گیرد. بنابراین، دفاع برعلیه نفوذ نه تنها به حفاظت از اموال مرتبط با اینترنت کمک می کند، بلکه به جلوگیری از استفاده از این اموال برای حمله به سایر شبکه ها و سیستم ها نیز کمک می کند. پس بدون توجه به اینکه سیستم هایتان به چه میزان محافظت می شوند، قرار گرفتن در معرض بسیاری از انواع حمله و مشخصاً DoS ، به وضعیت امنیتی در سایر قسمت های اینترنت بستگی زیادی دارد.

 

 

شكل (1): دیاگرام حمله بسته ها [3]

 

مقابله با حملات DoS تنها یک بحث عملی نیست. محدودکردن میزان تقاضا، فیلترکردن بسته ها و دستکاری پارامترهای نرم افزاری در بعضی موارد می تواند به محدودکردن اثر حملات DoS کمک کند، اما بشرطی که حمله DoS در حال مصرف کردن تمام منابع موجود نباشد. در بسیاری موارد، تنها می توان یک دفاع واکنشی داشت و این در صورتی است که منبع یا منابع حمله مشخص شوند. استفاده از جعل آدرس IP در طول حمله و ظهور روش های حمله توزیع شده و ابزارهای موجود یک چالش همیشگی را در مقابل کسانی که باید به حملات DoS پاسخ دهند، قرار داده است.

تکنولوژی حملات DoS اولیه شامل ابزار ساده ای بود که بسته ها را تولید و از «یک منبع به یک مقصد» ارسال می کرد. با گذشت زمان، ابزارها تا حد اجرای حملات از «یک منبع به چندین هدف»، «از چندین منبع به هدف های تنها» و «چندین منبع به چندین هدف»، پیشرفت کرده اند.

امروزه بیشترین حملات گزارش شده به CERT/CC مبنی بر ارسال تعداد بسیار زیادی بسته به یک مقصد است که باعث ایجاد نقاط انتهایی بسیار زیاد و مصرف پهنای باند شبکه می شود. از چنین حملاتی معمولاً به عنوان حملات طغیان بسته (Packet flooding) یاد می شود. اما در مورد «حمله به چندین هدف» گزارش کمتری دریافت شده است.

 

2- بررسي پاكتهاي TCP و چگونگي برقراري ارتباط تحت پروتكل TCP/IP

براي بررسي دقيق‌تر و بيان نحوه عملكرد حملات D.O.S احتياج به بررسي پاكتهاي TCP و چگونگي برقراري ارتباط تحت پروتكل TCP/IP است كه در اين مقاله به بررسي اجمالي از آن مي پردازيم .

2-1- بررسي اجزاي داخل يك پكت TCP

اجزاي داخلي يك پكت TCP شامل اطلاعاتي در مورد درگاه مبدا درگاه مقصد شماره رشته داده ها و... مي‌باشد كه باعث مي‌شود اطلاعات در مسير اينترنت جا به جا شوند.

شکل (2): فرمت بستهTCP [2]

 

2-2- بررسي عملكرد پروتكل TCP

در اين شكل سرويس دهنده(Server) با اسم TCP B و مشتري(Client) با اسمTCP A نشان داده شده است.

شکل (3): دیاگرام اتصال در TCP [1]

 

1.    مشتري پكت TCP را با علامت SYN براي سرويس دهنده ارسال مي نمايد . اين پكت باعث مي شود سرويس دهنده متوجه گردد كه مشتري درخواست ارسال اطلاعات را دارد. در اين هنگام مشتري منتظر جواب از سوي سرويس دهنده باقي مي‌ماند تا در صورت برگشت جواب اطلاعات را ارسال كند .

2.    سرويس دهنده پس از دريافت در خواست مشتري يك پكت را با علامت SYN/ACK در پاسخ براي مشتري ارسال مي‌نمايد. اين پكت نشان دهنده اجازه برقراري ارتباط و ارسال اطلاعات مي‌باشد.

3.       مشتري پس از دريافت پكت از سوي سرويس دهنده يك ACK براي سرويس دهنده ارسال مي‌كند .

4.       سپس مشتري اقدام به ارسال اطلاعات مي‌كند.

3- GetBC(8);

درباره وبلاگ


وبلاگ اختصاصی گروه نرم افزاری پروژه 1 شما در این وبلاگ می توانید از مطالب و آموزش های گروه استفاده کنید
آخرین مطالب

پيوندها


تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان بزرگترین وبلاگ دانلود و ارائه مقالات رشته کامپیوتر و آدرس prozhe1.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







ورود اعضا:

آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 174
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 268
بازدید ماه : 933
بازدید کل : 219617
تعداد مطالب : 163
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1